OVER ONS

Het merk Starkites verkoopt per juni 2019 zijn collectie kitespullen in Nederland. Het is hier nog een relatief onbekend merk, maar het maakt al jaren faam in de V.S. en de Dominicaanse republiek, waar het merk is geboren.

Starkites Nederland verwelkomt graag recreatieve kiters die graag met betrouwbaar en degelijk materiaal op het water varen. Ook de meest veeleisende kiter komt aan zijn trekken. Met dit materiaal haal je het maximale resultaat uit jezelf en zorgt het voor uitmuntende prestaties op het water. De kite pusht je voortdurend om je prestaties te verbeteren.

Kortom, de kite is geschikt voor de beginnende en vergevorderde kiter en zal tijdens je eindeloze kite sessies blijven verassen.

Het is een allround/freestyle kite. Globaal genomen is de Taina een perfecte all-terrain kite met een geweldige hangtime voor grote megaloops en air tricks.

De STAR-uitrusting is gemaakt van de beste materialen in onze sport voor optimale prestaties. Niet voor niets heeft STAR een PRO-team in Cabarete Dominicaanse Republiek met riders die tot de absolute wereldtop behoren, zoals Luis Alberto Cruz.

Inmiddels is dit de 10e generatie. De Taina is onze bestseller. Uitgevoerd met 3 struts is de kite zeer robuust en stijf maar ook super licht met een perfecte balans.

We hebben de ultimate windmachine gerealiseerd om te voldoen aan alle stijlen, niveaus en omstandigheden.

Bedrijfsgegevens:

Star Kiteboarding
Verspyckweg 24
1865 BK Bergen aan Zee
Tel. 06-33847568

Facebook: @starkitesnederland
Instagram: #starkitesnederland

KvK nr: 66521610
Bank: FRANX
IBAN: NL71FRNX0984604421
BIC: FRNXNL2A
BTW nr: NL185183700B01

Heeft u vragen of wilt u graag een demo kite testen neem graag contact op met bovenstaand telefoonnummer.

Met vriendelijke groet het STAR Team.