Ruilen & retourneren

Webshop aankopen, 14 dagen bedenktijd op nieuwe artikelen
Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst uitgezonderd van zaterdag en zondag (weekenden), de koopovereenkomst met STAR Kiteboarding Nederland te ontbinden.

We vragen je het retourformulier hier te downloaden en een kopie mee te sturen.

Klik hier om het retourformulier te downloaden

U kunt dan de pakketten aan ons retourneren via de post of bij ons langsbrengen in Schoorl.

- Het product dient ongebruikt te zijn en/of onaangebroken.
- U dient wel zelf de kosten en het risico van het retourneren te dragen. Het retourpakket kan worden verstuurd naar onderstaand adres.

- We verzoeken u een kopie van de factuur bij de retourzending toe te voegen.

Een retourpakket kunt u afgeven op het postkantoor.
Retouradres:

STAR Kiteboarding
Verspyckweg 24
1865 BK Bergen aan Zee
Nederland

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.

STAR Kiteboarding Nederland behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren wanneer het product door uw toedoen is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van STAR Kiteboarding Nederland schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal STAR Kiteboarding Nederland u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag binnen 7 werkdagen bijgeschreven op uw bankrekening als je hebt betaald met iDEAL. Mocht er betaald zijn met Mastercard, Visa of PayPal wordt het bedrag op deze rekening weer bijgeschreven. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen via overboeking hebben wij tevens uw IBAN-bankrekeningnummer nodig. Klanten uit buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.